Я стала дельфіном! 🐬

Нарешті я цього досягла! Але шлях був довгим. Дo речі, з нагоди мого нового статусу дитина спеціально намалювала дельфіна.

А тепер я трохи розповім про свій шлях.

Зареєструвалася я у Steemit у липні 2022 року. До того тут активно писав мій чоловік. Спочатку я скептично ставилася до його хобі, але згодом це мене теж зацікавило. Найбільше мені імпонувала можливість ділитися дописами на улюблену тему. Саме тому після реєстрації, я підписалася на спільноти SteemFoods та Steemit Iron Chef. Як ви здогадалися, спочатку я планувала ділитися виключно кулінарним контентом.

Мій перший допис, який я опублікувала із великим хвилюванням, якимось дивом був підтриманий steemcurator01. Це була розповідь про приготування квашених огірків. Я вірю, що кулінарія - це не тільки висока кухня, а в першу чергу страви, які ми готуємо вдома для своїх рідних і в які ми вкладаємо всю душу. Саме тому мої дописи були про квашені огірки, домашній кисломолочний сир, налисники, салат "Олів’є" та інші цілком звичні для нас страви.

image.png

Деякі мої дописи продовжував підтримувати steemcurator01, тому мій акаунт стрімко набирав сили. Хоча якби були SBD, то він би її набирав ще стрімкіше 😃.

Згодом мені захотілося ділитися не лише стравами, а й подіями з життя, тому я почала писати в українську спільноту. Тут класно, можна писати на будь-яку тему. Але найбільша перевага полягає в тому, що тут можна писати рідною мовою, а це набагато легше і швидше.

image.png

Так я впевнено прямувала до свого першого дельфіна, але в Україні ситуація непередбачувана, в тому числі економічна. Інколи розраховуєш на одне, а стається щось інше. Так і ми з чоловіком - замовили кухонні меблі, розраховуючи на його зарплатню, як раптом її перестали виплачувати. Так мені довелося зробити Power Down на 2000 STEEM, щоб ми вчасно змогли оплатити покупку і не залазили у борги. Я не хотіла щоб Power Down робив @o1eh, оскільки він є куратором і представником STEEM. Так я врятувала його акаунт 😇.

Після Power Down мій шлях до дельфіна став надзвичайно довгим. Я втратила майже всю підтримку і здавалося, що я рухаюся вперед по міліметру. Інколи мені здавалося, що мої дописи просто ніхто не читає і я робила перерви, але потім знову поверталася до писання.

Час минав і я повільно, інколи дуже повільно, але підбиралася все ближче до дельфіна. Сьогодні зробивши черговий Power Up, я побачила, що перетнула омріяну позначку в 5000 SP. Насправді це нічого не означає, але мені чомусь так приємно 😊

І хоча я зовсім не певна, що так буде, але бажаю сама собі рухатися далі і збирати нових дельфінчиків!

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
29 Comments